Återinvigning av paviljongen på Hoberget

Paviljongen på Hoberget återinvigs
Mors Dag söndagen den 29 maj 2016 kl 14:00

paviljong

Vi firar att paviljongen på Hoberget i vår har fått ett nytt tak. Mässingsorkestern Sextetten Flextetten spelar i paviljongen på Hoberget klockan 14:00 och kl 14:40 med en liten paus emellan.

Stavsjö Krog & Kafé har skänkt virket till det nu renoverade taket. Fixargruppen har gjort jobbet – något vi måste fira. Kiladalens Utveckling AB bjuder på musiken. Och kan vi fira det bättre än med en familjepicknick på Mors dag?

Den här inbjudan vänder sig till alla i Ålberga och Stavsjö, alla aktieägare i Kiladalens Utveckling AB och släktingar och vänner. Varför inte göra en picknickskorg med lite mat och dryck? Bjud din MOR på en lunch i det fria, så som det skall göras när sommaren är ung. För det är hon värd!

Välkomna att fira med oss,

Fixargruppen och Kiladalens Utveckling AB (svb) står som arrangörer.